måndag 9 juni 2008

utan livlina

Jag får väl se det som ytterligare ett argument FÖR studier. Att våga följa mitt hjärta, att våga leva utan att vara inbäddad i bomull, att våga välja ett liv där vi har så att vi klarar oss men kanske inte så mycket mer.

Att våga leva utan helgarderingar. För det viktigaste i livet går inte att planera för.

Här och nu. Med alla möjligheter framför mej. Och med vetskapen om att jag kan inom mej.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart du ska plugga! Jag började själv studera för ett tag sedan och det är det bästa jag gjort! Det är så mycket mer värt att få göra något man tycker om, trivs med och framförallt MÅR BRA AV än någon/några extra tusenlappar i månaden!

Anonym sa...

Nu får du byta fokus..du är inte utan livlina, den har du oavsett vad du gör, den är lite olika precis som ett rep är den handgjord, din livlina, den består av många mer trådar än jobbet, studier, barn, man och div annat du vävt in, din livlina är tjock, tung och hållbar, vad du än gör, den finns där, ta en tråd och följ den så bär resten av linan dig! :) jag tror du redan vet, och ja..du kommer att bli starkare om du följer ditt hjärta just nu!

Förstår att du känner pressen att ta ett beslut, men du...man får ångra sig utan att det är ett misslyckande, för om man aldrig provat, vet man inte vad som passar, det är som med mat, det ser gott ut, men kan smaka apa..då fortsätter man inte att äta, och inte har du väl dåligt samvete då för att du inte åt? Man måste smaka..så smaka på du..det går att backa...:) KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

malve sa...

Di: tack - jag kan nog se tydligare om några dagar. fast om det går att backa återstår att se. hoppas att fk ringer på onsdag så att jag får tydliga besked...kram

Anonym sa...

Mmm..nå..med "backa" menar jag mer att välja något annat då istället. Såg att du har det tufft just nu, och ja..finns det inga möjligheter alls i det nya? Stor kram och tänker på dig!!