lördag 29 augusti 2009

födelsedag

Idag fyller min stora lilla kille nio år. Omtänksam som han är tänkte han själv ut att han skulle gå upp och titta på tv när han vaknade (tidigt!) så att vi fick sova lite längre. Sedan skulle han krypa ner i sängen igen när vi gick upp.

Firad blev han med många mjuka paket, ett Wiispel och en bok. Stora lillasystern hade gjort en fingerfläta som han blev jätteglad för. Det är så härligt att syskonen är så goa mot varandra (även om de såklart bråkar en del också).

Ikväll blir det kalas för släkten. Jag tar dock inte så hårt på förberedelserna utan ska snart gå ut och gå med Eva. Solen skiner och lite motion och prat på förmiddagen är ju aldrig fel.

5 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Grattis till lilla stora killen:)
Ha en fin helg
Kram Lallis

Ulrika Gabriel sa...

Stort GRATTIS till den nyblivne 9-åringen! Jag hoppas att både han och ni andra får en jättehärlig dag och att resten av helgen också blir bra.
Kram Ulrika

Di sa...

grattis till sonen! Min älskling fyller också idag...:) ha en jättefin helg och tack för din goa kommentar :)Krammmmmmmmmmmmmmmmar

Vida sa...

Grattis till sonen!

maria sa...

Grattis till er båda!
Till sonen på hans födelsedag och till dig som lägger ribban lägre och njuter av dagen istället för tusen förberedelser.