torsdag 3 juli 2008

sista koppen hemma

Det blir inte alltid som man tänkt sej. Sonen övade undervattenssim till järnmagistern idag. Tolv meter och efter tredje försöket klarade han det. Men sedan var han helt slut. Hade ont i huvudet och när vi kom till duschen kräktes han.

Nu ligger han och sover i soffan medan jag druckit kaffe vid datorn. Tjejerna tjatar om att de är hungriga så det är väl bäst att fixa lite lunch. Och sedan blir det en eftermiddag i skuggan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter ändå som en någorlunda lugn och behaglig dag,,, jag lääängtar till min semester :-)

Vida sa...

Lycka till med att vara kaffefri.. jag påverkas alldeles för negativt av att dricka kaffe (även om jag dricker det med mängder av mjölk) för att kunna göra det i större mängder. Jag unnar mig en latte lite då och då när jag är på fik och kan njuta av det..

Vissa av oss måste vara känsligare och jag är en av dem, får lätt hjärtklappning och då tolkar kroppen det som om allt är bråttom, bråttom vilket inte alltid är optimalt om man har stresstendenser.. och även under perioder då jag druckit flera mjölkglas m kaffe dagligen så har jag inte sett någon invänjningseffekt.

Så se till att belöna dig som du tänkt när du är kaffefri för det är en stor bedrift om det varit en del av din vardag.

Lycka till!

/Vida

PS. Jag förstår att du inte kan lyssna i lugn och ro men att ha det i mp'3n är också sagolikt skönt. Då kan man lyssna i lugn och ro när det passar en själv och så länge man har tid. DS.